2010. január 21., csütörtök

Amit kínálhatok

A hozzám fordulók töbféle módon kaphatnak segítséget, ezek közül sorolnék fel párat.

A legfontosabb tudnivaló :
„Ha nem vagy kész változtatni az életeden nem lehet egíteni rajtad"
/
Hyppokratesz /

REGRESSZIÓS TERÁPIA
A mély, ellazult állapotban tőrténő visszavezetés ami előző életből vagy akár máshonnan
mutat képeket, ad érzéseket, információkkal szolgál, üzenetértéke van számodra.
Amit ebben az állapotban látsz, hallasz és érzel, segít neked abban hogy bizonyos élet-
helyzeteket, problémákat megoldhass.

CSALÁDÁLLÍTÁS
Születésünkkel belekerülünk a családunkba . Ekkor szeretetből és tudattalanul magunkra vesszük a családunk múltját, életünkkel pedig ezt a múltat beteljesítjük.Addíg viszont, amíg a család batyuját, be nem teljesült életét éljük, képtelenek vagyunka magunk utját járni. A családállítás segít letenni a családi múlt terheit, ésekkor végre elindulhatsz lelked útján . Ez a legfontosabb dolgod !
Légy önmagad mágusa és valósítsd meg a saját teremtői tudatosságodat !
Válj azzá, aki valójában vagy !
Ehhez adhat segítséget a hagyományostól eltérő „családállítás”, amiben megtalálhatod problémáid gyökerét , és megélve annak érzelmi kötéseit megértheted életed , lehetőségeid , önmagad lényegét .Az érzelmi blokkok megszüntetésével kinyílik szíved kapuja , elindul benned a vágy hogy végre a saját életedet éljed . Az új, boldog, nagyszerű életedet .

PÁRKAPCSOLATI TANÁCSADÁS
A férfi és a női lélek titkainak megértésea harmónikus együttélés alapszabálya. A párkapcsolati kommunikáció pedig sajátos,egyedi, a párra jellemző tulajdonságokkal bír . Ezt megértve ráérezhet a lehetőségére annak hogy a boldogabb, megértőbb, elfogadóbb oldala által kezét nyújtsa párjánakhogy átsegítse az Önök között lévő szakadékon átívelő hídon Szeretetteljesen , gyengéden , emlékezve arra kik vagyunk és honnan jöttünk…

ENERGETIKAI KEZELÉS GYÓGYÍTÁS
A legtisztább Isteni szeretet rezgéseinek közvetítése sajátos, egyéni módon .Az átharmonizálás következtében megszűnnek az energia blokkok , elindulhat a lelki-testi gyógyulás .

KRISTÁLYOK , KÖVEK , ÉKSZEREK STB. "PROGRAMOZÁSA"
Segíthet a mindennapokban: egy-egy érzelmi válság esetén , ha kimerül, ha fáradt,vagy egyáltalán ha erőre van szükséged valaminek az eléréséhez.Személyre szabottan tőrténik a programozás az egyéni kérésnek megfelelően .

1 megjegyzés:

  1. Szép napokat!
    Jó csaj vagy:)
    Phoenix13
    phoenix13@chello.hu MSN
    phoenix1348 SKYPE
    phoenix13@hdsnet.hu E-MAIL

    VálaszTörlés