2011. november 1., kedd

A függőleges csatorna

Találos kérdésnek sem utolsó.. Mi lehet ez?..
Sokat írtam eddig a tudatosságról, az érzelmekről. De hogy ezekkel hogyan miképp bánhatunk, és miért pont úgy, most megteszem.
Az emberek jó nagy többsége az érzelmekben él. Ezek uralják életüket, befolyásolják egymáshoz való viszonyukat, a saját sorsukat. Kínlódnak avval hogy nem tudják azt uralni. Ezt hívhatjuk akár tudatlanságnak. Próbálnak különböző alternatív gyógyító megoldásokra lelni, átmeneti eredményt kapva azoktól. Szakmai nyelven ezt vízszintes síknak nevezzük /horizontális/
A vízszintes sík az asztrális tartományhoz tartozik. El lehet képzelni hogy az asztrális sík lényei milyen hatással vannak...mit okozhatnak, uralkodhatnak rajtunk.
A tudatosság, a függőleges csatornában dolgozik /vertikális/. Itt a Föld és az Ég kapcsolatát a mi függőleges csatornánk biztosítja a /Susumna/. Ebben a függőleges csatornában akadálymentesen kéne hogy áramolhassanak a Föld és az Ég energiái, ám ez lehetetlen mivel az eddigi életeink által felhalmozódott traumák emlék-gócai - dugóként szerepelnek. Ha az áramlás tiszta, nyitott, tiszta csatornaként működhetünk, folyamatos jelenlétben, megfigyelőként. Rebirthing tehnikával ezek az elakadások a megfelelő helyre integrálhatóak, tudatosan dolgozunk ebben az állapotban.
Nem uralhatnak minket ezután az érzelmek /nem azt jelenti hogy nem éljük meg az érzelmeket/ - sőt , mert meg tudjuk azokat lovagolni. Az történik ezután hogy életünk környezetünk megváltozik, fénybe borul. A belső egyensúly külső harmóniát tükröz.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése